Новини

EOF

Публикувано на

Тъй като курсът вече не се провежда, няма да се провеждат и редовни изпити. Ако сте записани от минали години и искате да се явите на изпит, трябва да ни пишете на fmi@py-bg.net със следната информация:

  • Имена и факултетен номер (очевидно)
  • Годината, през която сте записали курса
  • Идея за проекта, който имате намерение да защитите (без значение дали е вече одобрена или искате да заявите нова)

Ще ви бъде организиран изпит през следващата изпитна сесия. Изпитът ще се състои в това да решите тези тестове, които не сте през редовния семестър и да защитите вашия проект. Формирането на оценката ще се състои на база натрупаните точки и скалата за оценяване от семестъра, през който сте карали курса.

Имайте предвид, че за да бъде издаден изпитен протокол, ще трябва да заплатите такса за това в отдел "Студенти" на ФМИ.

Изпит 2017

Публикувано на

За всички, които го пожелаха, на 02.07.2017 от 11:00 до 14:00 в зала 306 ще се случи изпит за хора записали курса през минали години, които все още не са го взели.

Според положението ви в момента имате следните варианти:

  • ако сме видели проект от вас и сме го оценили, но не сте направили някои тест, ще правите само въпросния тест
  • ако нямате оценка от проект, но сте имали одобрена тема от нас, работите по тази тема и ни показвате резултата на 02.07, за да го оценим
  • ако нямате оценка от проект и нямате одобрена тема, но знаете какво искате да правите, пратете ни един мейл с описание на идеята си възможно най-скоро, за да я одобрим и смело започвайте да работите по нея
  • ако нямате оценка от проект, нямате одобрена тема и нямате никаква идея какво да правите за проект, пишете ни мейл, за да ви измислим тема

Напомняме, че за да бъдете добавени в протокола, трябва да заплатите такса за извънреден изпит.

Извънреден изпит

Публикувано на

За тези от вас, които не са взели изпит от минали години, ще проведем извънреден през лятната сесия. Конкретната дата ще бъде уточнена в последствие.

Засега ни трябва списък с желаещи да се яват. Срокът за записване е до 12.06.2017: https://goo.gl/forms/dCY6cvTGQ9ehE03s2

Август е септември!

Публикувано на

Имаме невероятното удоволствие да Ви поканим да защитите проектите си и/или да направите тестове, които сте пропуснали през семестъра на 27 август от 10 часа във ФМИ.

Изпитът ще се проведе в зала 306. Ако тя се окаже заета, ще сложим там бележка коя свободна зала сме взели на място.

График за защита на проекти

Публикувано на

Напомняме ви, че защитата на проектите е утре от 10:00 до 16:00. Тук можете да се запишете за час, в който да се явите.

Редовен изпит

Публикувано на

Изпитът през редовната сесия ще се проведе на:

  • 09.07 (събота): Защита на проекти от 10:00 до 16:00 в зала 320
  • 10.07 (неделя): Тестове и писане на оценки от 14:00 до 17:00 в зала 325

Ако някой не се е явил на първия тест, ще има възможността да го направи в неделя. Хората от минали години запазват точките си и решават само тези тестове от въпросната година, на които не са се явили.

Последна сбирка в Борисовата градина

Публикувано на

Последната сбирка ще бъде на 08.06 (сряда) от 19:00 на слончетата в Борисовата градина. Ще се съберем да изпием по бира и да обсъдим какво ви хареса, какво не ви хареса, ще можете да споделите всичко, което не сте успели да кажете през семестъра :smile:

Ако вали, ще се пренесем в Кривото до Ректората.